Om oss

Bäste Kund!

Svanesund Marin finns i Svanesund på Orust i den västsvenska båtbyggarnäringens centrum. Vi har många års erfarenhet av handel med båtar både nationellt och internationellt.Vi har också goda kontakter med erfarna hantverkare på Orust med omnejd vilket ger oss möjlighet att ge bästa service till våra kunder vid köp genom oss. Vi arbetar uteslutande i Sverige och på den Nordeuropeiska marknaden där vi har goda kontakter med mäklare, varv och besiktningsmän. Vi handlar  uteslutande med privatägda båtar som är köpta och momsade inom EU. Transporterna går på landsväg eller på sjön och alltid med seriösa aktörer.

 

Varför välja Svanesund Marin AB?

1. Svanesund Marin AB tar ansvar för affären även efter leverans. Vi arbetar alternativt som mäklare eller som säljare beroende på    kundens önskemål. Det betyder att vårt företag vid alternativet försäljning är ägare till båten när den levereras till kund vilket gör att  svensk  konsumentlag gäller fullt ut. Vi är stolta över att vara den enda aktören på marknaden som erbjuder denna trygghet för våra  kunder.

2. Vid köp eller förmedling av båt genom oss är det möjligt att använda båten som säkerhet vid  finansiering. Genom Swedbank Finans AB  kan vi erbjuda villkoren 20% kontant och upp till 20 års amortering.

3. Oavsett om kunden väljer förmedling eller köp av oss direkt så är vår policy att vårt ansvar inte upphör i och med leverans. Vi kan därför  med stolthet erbjuda våra kunder referenser från tidigare kunder.

 

 

Vi samarbetar med:

- Orust Sparbank

- Swedbank Finans AB

- Torgerssons Transport och Spedition AB

- Sunds Marin AB

 

 

Vill du veta mer så hör gärna av dig.

Med vänliga hälsningar

Håkan Dahl

Svanesund Marin AB

Telefon: 0702-610966

E-post: Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen

Hem: www.svanemarin.se